Van Den Eijnde Services

Van den Eijnde Services kan u helpen bij een keuken verbouwing

Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen? Hebt u een keuken gekocht en deze moet geplaatst worden? Gaat u uw huidige keuken aanpassen? In al deze gevallen wilt u de keuken gaan verbouwen.

Keuken verbouwen

Als het gaat om keukens, gaat in sommige het om meer dan alleen montage van kastjes. Als er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden moeten wellicht leidingen verlegd worden, een extra afvoer gemaakt worden of zelfs een hele nieuwe elektra groep aangesloten worden. Dit is niet voor iedere klus nodig, soms is alleen nieuw tegelwerk al voldoende om weer jaren een goed gevoel in de keuken te krijgen.

Renovatie van uw keuken

Keuken verbouwen

Het is niet altijd nodig om een complete keuken te verwijderen en opnieuw op te bouwen. Denk hierbij aan het inbouwen van een vaatwasser of het plaatsen van een quooker. Een nieuw aanrechtblad monteren geeft in veel gevallen ook alweer een hele andere indruk en kunt u weer jaren voort.

De keuken is één van de meest gebruikte ruimtes in het huis. Daardoor is het niet vreemd dat de keuken na jaren intensief gebruik vaak als een totale verbouwing aangepakt wordt. Een nieuw design of opstelling van de kasten, nieuwe apparatuur en een ander lichtplan. Dit betekent dat leidingen en elektra mogelijk verlegd moeten worden, tegels worden vernieuwd en kasten worden gemonteerd en geplaatst. Een verbouwing die veel aparte aspecten kent en ik u totaal bij kan helpen.

Een veel voorkomende verbouwing is het plaatsen van een IKEA keuken. Het verschil met een keuken leverancier is dat bij een IKEA keuken alle kastjes in elkaar gezet moeten worden, waardoor het meteen een grotere klus lijkt. In de basis blijft het een zelfde soort verbouwing, waarbij de herkomst van de keuken niet uitmaakt. In alle gevallen zorg ik voor een mooi en goed afgewerkt eind resultaat, zoals we dat van te voren afspreken.