Van Den Eijnde ServicesDiensten

Ik kom graag bij u langs voor een oriënterend gesprek waarbij ik u kan adviseren naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen.Om alvast een indruk te geven waar ik u mee zou kunnen helpen, is er een greep uit mijn diensten hieronder te vinden. Staat er een bepaalde klus of project niet bij? Neem gerust contact op, wellicht kan ik u toch van dienst zijn.

Ik ben werkzaam als klusser in de regio Regio’s Heemstede, Haarlem, Velserbroek, Velsen, IJmuiden, Hoofddorp, Hillegom, Bennebroek, Lisse, Zandvoort en alles hier omheen.

Dak werkzaamheden

Heeft u een lekkage aan het dak? Of wilt u een nieuwe laag bitumen? Is uw dak wel geïsoleerd? Of is uw pannendak aan een renovatie toe?

Lees verder

Badkamer verbouwen

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling in de badkamer of toilet? Of wilt u nu eindelijk die totale verbouwing van de badkamer laten uitvoeren, zodat het uw droom badkamer wordt?

Lees verder
Klussen Binnenshuis

Klussen Binnenshuis

Als klusjesman kan ik u helpen bij montage van meubels, vloeren leggen, schilderen en behangen en nog vele andere klussen.

Lees verder
Klussen Buitenshuis

Klussen Buitenshuis

Als klusjesman kan ik u helpen bij klussen buitenshuis zoals het plaatsen van erfafscheidingen, vlonders en tegels plaatsen, buitenschilderwerk, monteren buitenverlichting en elektra, monteren regenafvoer, monteren buitenkraan en in beperkte mate hoveniers werk.

Lees verder

Onderhoud

Zowel binnenshuis als buitenshuis is er in de loop van de tijd onderhoud nodig. Gelukkig, als u op tijd bent, is een totale renovatie of verbouwing dan niet nodig.

Lees verder
Advies

Advies

Of het nu gaat om een kleine klus of een grote ingrijpende verbouwing, aan het eind wilt u een fijn gevoel overhouden. Dit betekent dat uw verwachtingen zijn ingewilligd, op alle vlakken.

Lees verder