Van Den Eijnde ServicesVan den Eijnde Services kan u helpen bij klussen buitenshuis

Als klusjesman kan ik u helpen bij klussen buitenshuis zoals het plaatsen van erfafscheidingen, vlonders en tegels plaatsen, buitenschilderwerk, monteren buitenverlichting en elektra, monteren regenafvoer, monteren buitenkraan en in beperkte mate hoveniers werk.

U heeft behoefte aan een klusjesman

We praten vaak over in en om het huis. Maar als het om klussen en onderhoud gaat, wat is dan precies “om het huis”?

Ieder huis heeft hemelwaterafvoeren, of te wel regenpijpen en dakgoten. Deze hebben onderhoud nodig of zijn op ten duur aan vervanging toe. Dit is vaak een klus op hoogte en daardoor niet iets wat u graag zelf doet.

Maar ook klussen in uw tuin behoren tot mijn werkzaamheden.

Klussen buitenshuis

Klussen buitenshuis

Een mooie veranda, tuinhuis met lounge overkapping of een nieuwe schuur voor de fietsen. Ook het verzakte terras ophogen of een nieuwe houten schutting zijn klussen die tijd en een bepaalde handigheid nodig hebben. Of u wilt gewoon genieten van uw tuin of balkon en niet om te hoeven kijken naar de klussen die voorhanden zijn.

Er zijn ook klussen buitenshuis die heel specialistisch zijn. Denk aan dakdekken met bitumen of EPDM, of hoveniers werk. Voor deze klussen roep ik graag de hulp in van mijn netwerk, waardoor u de kwaliteit en resultaat kunt verwachten die u gewend bent.

Heeft u een klus die uitgevoerd moet worden? Of wilt u eerst samen bespreken wat er mogelijk is? Neem dan gerust contact op.