Van Den Eijnde Services

Instagram

Keuken verbouwen;

Ik kwam nog een paar foto’s tegen van een keuken verbouwing die ik ooit gedaan heb. Muur eruit, groot werkblad en hangende kastjes terug. Gewoon simpel afgewerkt, maar daardoor erg praktisch voor een klein appartement en kleine oppervlakte.

#klussen #verbouwen #klusjesman #renovatie #vandeneijndeservices
#verbouwing #klusjesman #heemstede #haarlem
#verbouw #badkamerverbouwen #badkamerverbouwing #keukenverbouwing #klusbedrijf #renoveren #bouwen # timmerman #loodgieter #afbouw #electricien #onderhoudsbedrijf #klus #onderhoud #bouwbedrijf
...

7 3

Zonnepanelen plaatsen;

Mijn klant had zelf een 8-tal panelen gekocht en een solaredge omvormer. Panelen met optimizers geplaatst, kabels netjes weggewerkt en de omvormer aangesloten. Er was al een lege groep in de bijkeuken, anders die ook aangelegd. Alles op de wifi gezet en nu wachten op de zon ☀️ .

#klussen #verbouwen #klusjesman #klusser #zonnepanelen #solaredge #elektricien #vandeneijndeservices
...

6 0

Vensterbank aanpassen;

De vorige bewoners hadden een brede stenen vensterbank geplaatst in de erker. Erg mooi, maar de warmte van de radiator wordt hierdoor tegengehouden. Zeker als de huidige bewoners de bank strak tegen de vensterbank plaatsen. Door deze 4 sleuven te slijpen in de vensterbank kan de warmte goed “ontsnappen”. Dus minder kou vanuit de erker en minder stoken om het warm te krijgen.

#klussen #verbouwen #renovatie #vensterbank #klusjesman #vandeneijndeservices
...

4 0

Van schuur naar bijkeuken;

Naast dat er een kozijn met deur gemaakt is in de tussenmuur, is ook de laminaat vloer doorgetrokken. De planken uit de schuur hebben plaats gemaakt voor kasten, een werkblad en de wasmachine en droger zijn netjes weggewerkt achter schuifdeuren. Voor het gemak is er een wasbak geplaatst.

#klussen #verbouwen #renoveren #klusjesman #klusser #bijkeuken #vandeneijndeservices
...

8 0

Zolder verbouwen;

Al weer een hele tijd terug deze zolder verbouwt. Het dak van binnen geïsoleerd, 2 dakramen geplaatst en alles met gips bekleed. Glasweefsel behang om het af te ronden en laminaat gelegd op de vloer.

#klussen #verbouwen #behangen #zolderverbouwing #zolder #dakraam #renovatie #laminaat #vandeneijndeservices
...

8 2

Klusjesman vrijdag

Behalve grote klussen en verbouwingen, voer ik natuurlijk ook kleine onderhoudsklusjes uit. Vaak op een vrijdag en dan een taken lijstje afwerken voor de klant. Kit werk, voegen repareren, kraan ontkalken en een dorpel voorzien van een nieuwe deklat.

#klussen #renovatie #verbouwen #klusjesman #kitwerk #klusser #vandeneijndeservices
...

7 0

Schoorsteen vervangen voor pijp,

Samen met een collega dakdekker deze schoorsteen aangepakt. Bij de dakopbouw van de buren heeft het uitvoerende bedrijf een aantal grove fouten gemaakt, waardoor er lekkage is ontstaan vanaf de schoorsteen bij mijn klant. De enige oplossing was de schoorsteen afbreken en de rookgaspijp te verlengen tot op het dak. Meteen de zijplaat van de dakopbouw vervangen, wel zo netjes.

#klussen #verbouwen #klusbedrijf #dakwerk #schoorsteenrenovatie #renovatie #vandeneijndeservices
...

6 0

Let there be light 💡

Net voor het weekend nog een kleinere klus geklaard. Bewegingssensor lampen en een buiten stopcontact. Ook het elektra in de schuur netjes en veilig gemonteerd natuurlijk.

#klussen #verbouwen #klusjesman #buitenverlichting #vandeneijndeservices
...

6 0

Houtrot reparatie

Van binnenuit was het hele draairaam aan de onderkant verrot. Zonder inspanning trok je de plukken hout eraf. Alles weggehaald en vervangen voor vers hardhout en @repaircarenl . Nieuwe glaslatten en alles kitten en aflakken.

#klussen #klusjesman #verbouwen #houtrot #houtrotreparatie #vandeneijndeservices
...

8 0

Oud bad eruit, nieuw bad erin.

Alles secuur verwijderen, precies op maat terug plaatsen en opnieuw afwerken. Oude bad op de imperiaal binden en naar de vuilstort brengen voor de klant, wel zo netjes natuurlijk.

#verbouwen #klussen #badkamerverbouwing #vandeneijndeservices
...

6 0

Schilderen

Heerlijk weer om een schilderklusje te doen ☀️😄 Hier en daar wat houtrot plekjes en 1 deklat moeten vervangen, maar dan is het wel weer klaar voor de toekomst.

#klussen #klusjesman #schilderen #buitenschilderwerk #verbouwen #vandeneijndeservices
...

9 1