Van Den Eijnde ServicesOver mij

Mijn eigen klusbedrijf beginnen had ik altijd al in gedachte. En zo heb ik besloten in 2019 mijn hart te volgen en te stoppen met mijn toenmalige baan als data-engineer en consultant. Ik ben gestart als ZZP’er in Heemstede met Van Den Eijnde Services. Naast mijn werk deed ik al jaren veel klussen en verbouwingen bij familie, vrienden, kennissen en andere.

Goede communicatie

In mijn werk als allround klusser wil ik klussen en projecten anders aanpakken dan dat men wellicht gewend is van andere bedrijven in deze sector. In plaats van de veel gehoorde opmerking “ik woon al” zeg ik “iedere klus behandel ík alsof het mijn eigen huis is”. Goede communicatie is daar een belangrijke factor in, net zoals eerlijkheid en transparantie in het werk. Mijn streven is een offerte binnen een week, zonder onnodige stelposten en een heldere uitleg van de werkzaamheden. En mocht er iets onverhoopt anders lopen, dan communiceer ik daar duidelijk over en pak ik mijn verantwoordelijkheid en los ik het op.

Het is lastig samen te vatten welke klussen ik allemaal uitvoer. Soms lijkt het of ik alles zelf aanpak en uitvoer, maar dat is zeker niet zo. Mocht er een klus zijn die mij te groot is, of waar een bepaald specialisme voor nodig is, dan zoek ik in mijn netwerk naar de juiste uitvoerder. Ik zal in dat geval altijd aan de zijlijn beschikbaar blijven tijdens de klus.

Van Den Eijnde Services

In het algemeen kan ik zeggen dat ik van kleine klusjes tot grote klussen u kan helpen. Of dit nu gaat om behangen, schilderen, de keuken verbouwen, de badkamer of toilet verbouwen, een schutting plaatsen of gewoon alleen een lamp ophangen.

Naast klussen uitvoeren kan ik u ook helpen als u een klus vraag heeft of advies wilt over een project of offerte.

Schroom niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend bezoek.