Van Den Eijnde ServicesVan den Eijnde Services kan u helpen bij klussen binnenshuis

Als klusjesman kan ik u helpen bij montage van meubels, vloeren leggen, schilderen en behangen en nog vele andere klussen binnenshuis.

U heeft behoefte aan een klusjesman

Binnenshuis zijn er allerlei klussen op te noemen die op ten duur gedaan moeten worden. Maar ook reparaties of aanpassingen horen hierbij. Of het nu gaat om loodgieter werk omdat een kraan vervangen moet worden of om een klus als glaszetter omdat een dubbelglas hr raam vervangen moet worden.

Het zijn allemaal klusjes waar u misschien geen tijd voor heeft of die uw pet te boven gaan en u liever overlaat aan een klusser.

Klussen binnenshuis

Klussen Binnenshuis

Zolang u gebruik maakt van uw woning, zal er onderhoud en renovatie moeten plaats vinden. Ook een ongelukje is zo gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan de trapleuning die veelvuldig gebruikt wordt en nu toch wel echt opnieuw gemonteerd moet worden, het hele huis voorzien van energiezuinige LED lampen en schakelmateriaal of de plinten die na al die tijd toch echt nu eens vastgezet moeten worden.

Ook grotere klussen behoren onder deze noemer. Het ophogen van een aanbouw vloer, het verplaatsen van verschillende radiatoren, laminaat of pvc leggen in meerdere kamers of het isoleren van de zolder.

Al met al zijn het klussen die u liever uit handen geeft en daarbij een kwaliteit en resultaat verwacht zoals het van te voren afgesproken is. Er zijn nog zat andere klussen binnenshuis, dus neem gerust contact op om uw klus voor te leggen.