Van Den Eijnde ServicesVan den Eijnde Services kan u helpen bij een badkamer of toilet verbouwing

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling in de badkamer of toilet? Of wilt u nu eindelijk die totale verbouwing van de badkamer laten uitvoeren, zodat het uw droom badkamer wordt?

 Badkamer verbouwen

Als klusbedrijf heb ik een ruime ervaring in de werkzaamheden die nodig zijn om een prachtige badkamer op te leveren. Allerlei handelingen die samen komen om tot een top resultaat te komen. Soms gaat het alleen om het aanpassen van het toilet of het plaatsen van een nieuwe kraan, maar het kan natuurlijk ook gaan om het totaal verbouwen van de badkamer of toilet.

Renovatie van uw badkamer of toilet

Badkamer verbouwen

Er zijn gevallen waarbij een kleine renovatie voldoende is. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van het toilet of vervangen van sanitair. Ook is er misschien de mogelijkheid om over de oude tegels heen nieuwe tegels te plaatsen. Op deze manier is er geen breekwerk nodig en hoeven er geen ingrijpende bouwkundige veranderingen uitgevoerd te worden.

Als u een totaal nieuwe uitstraling wilt in de badkamer, is een totale badkamer verbouwing de oplossing. Ik zal u helpen bij het maken van keuzes omtrent indeling, tegels, verwarming en sanitair. Daarna zal de oude badkamer afgebroken worden en de nieuwe opgebouwd worden. Ook als er leidingen aangepast moeten worden of elektra verlegd moeten worden, zal dit direct uitgevoerd worden. Alles wordt netjes gevoegd en gekit en het sanitair wordt gemonteerd.