Van Den Eijnde ServicesVerbouwingen - aan het Huis en Zolder

Er zijn nog tal van andere verbouwing aan het huis te benoemen. Denk aan een zolder verbouwen of slaapkamer(s) opknappen, of het plaatsen van een dakkapel.

Van den Eijnde Services kan u helpen bij een slaapkamer of zolder verbouwen

Vaak wordt er bij een verbouwing direct gedacht aan het verbouwen van de badkamer of de keuken. Maar ook slaapkamers en andere kamers kunnen een opknap beurt krijgen. Een slaapkamer verbouwen naar een werkkamer of van 2 slaapkamers 1 grote maken. Ook de wel bekende walk-in closet is natuurlijk nog steeds erg gewild. Een lege kamer kan hier goed voor gebruikt natuurlijk.

Verbouwingen aan de zolder

Zolder verbouwen

De zolder is een ruimte die regelmatig voor opslag gebruikt wordt. Maar is deze wel geisoleerd? Of is er misschien ruimte voor een dakraam, waardoor er toch meer licht naar binnen komt. Op die manier kan door de zolder te verbouwen deze een andere bestemming krijgen of zelfs gebruikt worden als slaapkamer of werkkamer.

Aanbouw of dakkapel

Een totaal andere verbouwing is een aanbouw of dakkapel. Grote verbouwingen, met als voordeel dat er direct meer ruimte in het huis is. Ook zal de waarde van de woning aanzienlijk stijgen. Dit soort grote verbouwingen zal ik in de meeste gevallen uitvoeren met andere collega’s uit mijn netwerk.

Er zijn nog tal van kleinere verbouwingen, zoals het vervangen van een kozijn of het verbouwen van een garage. Neem gerust contact op om uw verbouwing voor te leggen.