Van Den Eijnde ServicesVan den Eijnde Services kan u helpen bij uw dak werkzaamheden

Heeft u een lekkage aan het dak? Of wilt u een nieuwe laag bitumen? Is uw dak wel geïsoleerd? Of is uw pannendak aan een renovatie toe?

Dak werkzaamheden

Het dak is naast de muren één van de allerbelangrijkste basis onderdelen van uw huis. Als het dak lekkage vertoond of gerenoveerd moet worden, is dit meteen merkbaar in het huis. Daarom is een goed dicht en geïsoleerd dak belangrijk.

Renovatie van uw dak

Plat dak renovatie

Het dak is belangrijk, dit moet regen en winddicht zijn. Het maakt niet uit of het een plat dak is met bitumineuze dakbedekking of een schuin dan met dakpannen. In beide gevallen kunnen wij u helpen bij het onderhoud of renovatie van het dak.

Soms is een nieuwe laag bitumen een goede optie om het dak weer tientallen jaren mee te laten gaan. Ook pakken we direct het zinkwerk en lood mee, want ook dat is een belangrijk onderdeel aan een waterdicht dak.

In het geval van een pannendak komen wij vaak tegen dat er een aantal dakpannen kapot zijn of alleen maar opgewaaid. Ook een dak zonder dak folie komen wij regelmatig tegen. We kunnen dan, eventueel met behoud van de huidige dakpannen, het dak voorzien van een waterdichte dak folie. Dit kan in sommige situaties ook een isolerende folie worden.

Een laatste onderdeel van het dak zijn de dakgoten en hemelwaterafvoeren, of te wel regenpijpen. Of deze nu van zink of kunststof zijn, ze zijn erg belangrijk voor het afvoeren van het regenwater. Een lekkende of versleten dakgoot kan veel problemen veroorzaken aan en in het huis. Daarom kunnen wij u helpen bij het renoveren hiervan.